14 iulie 2012

Parfumuri



CLASSIC  

Apreciaza eleganta si traditia!
Parfum original frantuzesc, remarcabil si elegant cu miresme de iasomie si flori de camp, care trezesc amintirile momentelor speciale.




Dorinta oricarei femei elegante…
Un parfum deosebit pentru toate femeile care apreciaza eleganta. Esente originale frantuzesti, cu un parfum floral - fructat intrigant, cu note orientale exceptionale.

Aroma fascinanta, puritate si tandrete!
Prospetime si adiere de primavara creata prin notele subtile a frunzelor de guava si florilor de cires, adierea crinului roz, petalor de frezie si violete, cu accente subtile de lemn de santal alb, mosc si chihlimbar.
SOPHIE DAY ELEGANCE 


Parfum floral, sofisticat, pasional, modern si chic!
Energie, sarm si pofta de viata emanate de notele marine si pepene verde, adierea bujorului, gardenie, lotus, violete, lemn de santal, chihlimbar si mosc.

Parfum puternic si feminin, destinat femeii elegante prin excelenta!                             Note de guava si pere, cu acorduri mirifice de crin si floare de portocal ce se combina magnific cu aroma de neroli si zmeura, patchouli si mosc.


Parfum fructat, plin de viata, luminos si cu efervescente florale. Notele de flori albe inconjurate cu vanilie si nuante de mosc, parfumul se deschide cu arome de lotus proaspete, pere si magnolie. Aroma intensiv florala este compusa din tuberoza, iasomie, cyclamen roz si senzualitatea moscului si a vaniliei.